Vliegvakanties Europa

Rondreis Aruba, Curacao en Bonaire

Met veel plezier ben ik aan de slag gegaan voor deze super leuke rondreis. Het fijnste is het als ik een beetje weet wat de klanten wil aan accommodaties. De vluchten zijn ook wel belangrijk maar daar is voor deze bestemming niet zo heel veel keuze in. Je kunt dan nog kiezen voor economy class of meer beenruimte ( wat natuurlijk wel heel fijn is )

Daarna ga ik de accommodaties uitzoeken en de binnenlandse vluchten. Hierbij kunnen we ook de transfers in orde maken maar een huurauto is ook heel fijn op deze eilanden. Geniet van de heerlijke stranden op deze bestemming. Op Aruba komen heel veel cruise schepen aan dus dat is een heel mondain eiland met super mooie witte stranden, goede accommodaties en hele goed hotels. Ook vind je hier vele dure winkels in de hoofdstad. Ik heb van deze bestemming genoten!

Curacao is cultureel iets minder interessant maar Willemstad met de pondjesbrug is wel super leuk! Hier kun je ook fijne accommodaties boeken aan de heerlijke stranden van Curacao.

Bonaire is het meest rustige eiland waar je geweldig kunt duiken en snorkelen. De onderwater wereld is hier het mooiste. Persoonlijk zou ik bonaire tussen Curacao en Aruba in plakken om zo een mooie balans te krijgen tijdens je vakantie.


 
 You may also like...

Popular Articles...