www.allereizenop1site.nl
ANVR en SGR

Reisbureau Maarheeze is er voor jou

Waar je ook naar toe wilt, ik help je graag met het uitzoeken van je vakantie. Dankzij mijn jarenlange ervaring in de reisbranche weet ik precies waar je de beste deals kunt vinden.

Soms is een pakketreis de beste keuze maar ook heel vaak boek ik de reizen los. Een los tickets, transfer, hotel maar ook autohuur is vaak een leuke optie.

Het is en blijft een uitdaging om die beste deal of de allerbeste last minute voor jou te vinden. Ik boek ook heel veel via de Duitse organisaties. Daar heb je meestal een goede deal maar ook kun je dan lekker vertrekken vanaf Dusseldorf of Keulen. Dat is voor ons makkelijker.

De Nederlandse Touroperators die ik graag boek omdat ze zich in de Covid tijd wel hebben bewezen zijn TUI ( zowel Nederland als Duitsland ) maar ook Corendon, De Jong Intra Tours, FTI reizen, Alltours noem maar op. Alle Nederlandse Touroperators zijn aangesloten bij het SGR en ANVR. Ik boek alleen pakketreizen bij ANVR aangesloten organisties omdat ik ook ben aangesloten ben bij het ANVR.

Zou ik dan reizen boeken die niet zijn aangesloten, dan geeft dat weer problemen bij het verkrijgen van de voorwaarden.

Het SGR beoordeeld de solvabiliteit van de reisorganisaties. Zodra een organisatie aan deze voorwaarden heeft voldaan, is het mogelijk om lid te worden van het ANVR. Het ANVR stelt weer voorwaarden op waar de consument maar ook het reisbureau zich aan moet houden.

Als ik het niet kan vinden, is het er niet.

Dit geeft aan hoe ver ik ga met het zoeken naar jouw droom vakantie. Zeker als het voor mij geheel duidelijk is wat je wilt, komt het helemaal goed. Hoe specifieker, hoe makkelijker het voor mij is. Denk bijvoorbeeld aan een duidelijke vertrekdatum en aantal dagen maar ook aan jouw wensen op de vakantie. Wat vind je nu echt belangrijk?

Dat maakt het uitzoeken voor mij een stuk duidelijker en gemakkelijker, hoe raar dat ook klinkt. De meest lastige vraag is, zoek maar een leuke reis uit, wanneer maakt niet uit en waar naar toe ook niet. Dat is te algemeen en daarbij valt niet te trechteren.

www.allereizenop1site.nl

Ontzettend trots ben ik op deze website. Ontwikkeld in de tijd dat ik een stenen reisbureau met 8 medewerkers had in Mierlo-Hout. De trek naar de online wereld hadden wij natuurlijk gezien en daar ben ik op ingesprongen.

www.reisbureaumaarheeze.nl

– Martine van Winden

Deze website heb ik ontwikkeld in de tijd dat ik ziek was. Het heeft gezorgd voor veel afleiding en ik ben heel blij met het resultaat. Mijn kantoor is omgebouwd tot reisbureau zodat ik ook daar mijn klanten kan ontvangen. Super leuk en gezellig.

Bel me op 06-28886342

You may also like...

Popular Articles...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *