Reisbureau Maarheeze: hoe is dit reisbureau ontstaan?

Sinds mijn 19e ben ik werkzaam in de reisbranche. Zo ben ik begonnen bij Brook Reisburo in Den Haag en Zoetermeer. Daar heb ik de eerste kneepjes van het vak geleerd. Ik ben begonnen in het laagseizoen : November en ik vond het best een beetje saai. Maar in Januari werd het zooo vreselijk druk en boekten we ontzettend veel vakanties. Dat vond ik ontzettend leuk en ik had mijn draai daar wel gevonden. Bij Brooks ben ik een aantal jaren als reisadviseur blijven werken.

Daarna ben ik als Regiomanager voor de reisbureaus van de Rabobank aan de slag gegaan. Ook dat was een ontzettend leerzame en uitdagende tijd. Maar ik wilde heel graag voor mezelf beginnen. Vanaf mijn 29e kwam mijn droom uit: ik werd zelfstandig ondernemer. Mijn reisbureau Star Travel in Mierlo-Hout is jarenlang een bekend begrip geweest. Daarna zijn we veranderd naar de naam Thomas Cook. Verder bleef alles gelijk uiteraard.

De website www.allereizenop1site.nl heb ik ontwikkeld een jaar of 10 geleden omdat ik zag dat de online boekingen toenamen. En dat bleek een schot in de roos. Met deze website hebben we landelijke dekking. Omdat de website zo goed loopt, ben ik gestopt met Pand en Personeel in 2018. En dat was maar goed ook want in 2020 kwam natuurlijk Covid, waardoor de reisbranche per direct stil werd gelegd. Ik heb iedereen zo goed mogelijk geholpen met het annuleren van de vakanties en het aanvragen van de vouchers bij de Touroperators. Vanaf December 2020 lag de branche compleet stil en waren de meeste boekingen netjes afgehandeld, dus ben ik in de teststraat van de GGD gaan werken als testafnemer om zo mijn steentje bij te dragen om zo snel mogelijk van de Covid af te komen. Dit heb ik 1,5 jaar gedaan en gelukkig is vanaf maart/april 2022 weer een stijging in het aantal boekingen te zien. Iedereen heeft wel veel vragen en twijfels en daar kan ik dan weer mooi mee helpen.

Vanaf die tijd beheer ik de website van allereizenop1site en ga ik heel graag langs bij mijn klanten in Helmond. Deze klantenkring heb ik gelukkig aan kunnen houden, ik ben overal van harte welkom en dat is echt super leuk en gezellig. Deze klanten ken ik tenslotte ook al meer dan 20 jaar en andersom. In plaats van dat de klanten bij mij komen in het reisbureau ga ik nu met de laptop naar ze toe. Maar vaak boek ik ook de reis al via Telefoon of zelfs via Whatsapp. Dit concept van een reisbureau kan natuurlijk ook in Maarheeze. Vandaar de introductie van de website: reisbureaumaarheeze.nl

En dat is gewoon wat ik het liefste doe: mensen blij maken met hun vakantie.

Waarvoor kun je bij mij terecht:

Eigenlijk voor alles wat met reizen te maken heeft: Ik ben uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR en mag zo alle touroperators boeken. TUI, Corendon, De jong Intra, Alltours, FTI, maar daarnaast heb ik ook een mogelijkheid om alle duitse touroperators te boeken. Bij Reisbureau Maarheeze kun je uiteraard ook je vakantie los boeken, een los ticket en los hotels kan soms een stuk voordeliger uitkomen. Uiteraard heb ik alle kanalen om dit in goede banen te leiden.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om je boeking online te maken op www.allereizeop1site.nl. Lekker makkelijk, vanuit je eigen woning. De boeking komt dan bij mij terecht dus als er vragen zijn, een appje is zo gestuurd en je krijgt super snel antwoord. Ook als je op je vakantie bent en er is iets? app me en ik ga je zo goed mogelijk helpen.